Uw ideale partner in tegelwerken

015 70 11 92

Door Firma de Mooy kan u tevens chape laten gieten
Het belang van goed geplaatste chape

Weinig mensen staan stil bij het belang van correct gegoten chape. Maar wist u dat hiermee een mooie afwerking van uw vloer valt of staat? Want wanneer u chape niet goed of egaal giet, dan zullen uw vloertegels ook niet recht liggen.

Een chape firma met ervaring

Neem dan ook geen onnodige risico’s en kies ervoor om uw chape door een professional te laten gieten. In regio Mechelen is Firma De Mooy uw partner in vloerwerken en chapewerken. Onze onderneming, gespecialiseerd in chapewerken, biedt u jarenlange ervaring en een perfecte afwerking aan een correcte prijs.

Chape laten leggen conform de gemaakte afspraken

Wij maken gebruik van kwaliteitsvol materiaal voor alle chapewerk en garanderen u respect voor de afgesproken termijn. Op die manier kan na het plaatsen van de chape uw project perfect volgens planning afgewerkt worden. Na het chapewerk zorgen wij dat de woning of de werf volledig net achtergelaten wordt zodat de volgende fase meteen van start kan gaan.

Wist u dat u, naast om chape te laten gieten in Mechelen en omgeving, u ook beroep op ons kan doe voor het plaatsen van tegelvloeren of wandtegels? Stuur ons een mailtje voor bijkomende informatie of een bezoek!

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIES OP MAAT