Uw ideale partner in tegelwerken

015 70 11 92

Vloerwerken zoals we ze voor onszelf zouden uitvoeren
Een firma met een hart voor het betere tegelwerk

Heel wat mensen kijken er tegen op om hun renovatie- of bouwwerken aan te vatten. Vaak hebben ze van anderen gehoord dat er heel wat problemen kunnen opduiken met de timing van de werken, onbetrouwbare aannemers of vrezen ze een slechte afwerking.

Werken zonder zorgen

Toch hoeven bouwwerken of renovatiewerken niet op deze manier te verlopen! Wanneer u er voor kiest om uw vloerwerken en diverse kleine verbouwingswerken te laten uitvoeren door Firma De Mooy uit Mechelen, dan loopt alles van een leien dakje. Onze ervaring van meer dan 20 jaar in de bouwsector, en dan in het bijzonder met tegelwerken (tegelvloeren en wandtegels), garandeert u een correcte werkwijze, een mooie afwerking en een betaalbare prijs.

Specialist vloerder

Vermijd slapeloze nachten dankzij een professionele vloerder waar u echt op kan rekenen en kies voor Firma De Mooy voor vloer- en tegelwerken en meer! Neem vrijblijvend contact op voor informatie over ons vloerwerk of maak een afspraak op een tijdstip dat voor u het beste past.

Na een eerste kennismakend gesprek zorgen wij voor een volledige opmeting en een duidelijke uiteenzetting van onze werkwijze en methodes. Vloerwerken in Mechelen? Vanzelfsprekend door Firma De Mooy!

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIES OP MAAT